Factos

Factos is opgericht in 1990 en gevestigd in Culemborg. Factos werkt samen in Kaleidon.

De mensen

Diego van Beek en Rob Zoomer zijn verantwoordelijk voor Factos en worden bijgestaan door onze ontwikkelaars Bas van Olphen en Ryan van den Berg. Bas heeft zojuist zijn HBO studie Software Engineer gehaald en werkt aan de verbetering van onze ontwikkelprocessen en een aantal nieuwe grote projecten. Ryan (Mr. Vloerpaspoort) heeft dit programma volledig ontwikkeld en beheert de implementatietrajecten en ondersteuning.

Voor management en uitvoering

Factos maakt software voor organisaties die zich met schoonmaak bezig houden. Het uitgangspunt is dat zowel het management als de uitvoering op de juiste manier wordt geïnformeerd.

Eenvoudig werken

Software kan inhoudelijk heel complex zijn. We maken software zo dat het werken ermee eenvoudig is. We luisteren naar onze opdrachtgevers om de gereedschappen aan te passen aan hun praktijk en om waar nodig nieuwe toepassingen te ontwikkelen.

Toekomstbestendig

Factos Facts biedt een basis voor de toekomst. We willen samen met partners, klanten en opdrachtgevers nieuwe producten blijven ontwikkelen die aansluiten bij veranderende inzichten. Zo ontstaat een systeem waarbij organisaties zich, gebruikmakend van de oplossingen van Factos, kunnen richten op het uitvoeren van hun vak en tegelijkertijd goed geïnformeerd blijven.

Kaleidon

Factos werkt sinds 2011 samen in Kaleidon. Door de gecombineerde kennis van de in Kaleidon samenwerkende bedrijven kan Kaleidon een breed pakket aan facilitaire diensten verzorgen. Factos gebuikt het Kaleidon gebouw in Culemborg voor afspraken en bijeenkomsten.

Logo_Kaleidon