Factos

Factos is opgericht in 1990 en gevestigd in Arnhem. Een mooi groot pand uit 1881 huisvest het kantoor in het centrum van Arnhem. Diego van Beek en Rob Zoomer zijn verantwoordelijk voor Factos en worden bijgestaan door een aantal externe ontwikkelaars.

Visie: informatie beschikbaar

Factos maakt software voor organisaties die zich met schoonmaak bezig houden. We maken deze software zo dat zowel het management als de uitvoering altijd de benodigde informatie beschikbaar heeft.

Visie: eenvoudig werken

Software kan inhoudelijk heel complex zijn. We maken software zo dat het werken ermee eenvoudig is. We luisteren naar onze opdrachtgevers om de gereedschappen aan te passen aan hun praktijk en om waar nodig nieuwe toepassingen te maken.

Missie: Facts als basis

Bij onze opdrachtgevers en partners gaat ICT een nog veel sterkere rol spelen waarbij het accent verschuift naar een brede, online informatievoorziening.

Het gebruik van mobiele programma’s en communicatie is onmisbaar. Facts Mobile geeft via gespecialiseerde toepassingen aan diverse gebruikersgroepen toegang tot de gegevens.

Missie: toekomstbestendig

Factos Facts biedt een basis voor de toekomst. We willen samen met partners, klanten en opdrachtgevers nieuwe producten blijven ontwikkelen waarbij ook voorzien is in koppelingen van en naar diverse gegevensbronnen.

Zo ontstaat een systeem waarbij organisaties zich, gebruikmakend van de oplossingen van Factos, kunnen richten op het uitvoeren van hun vak en tegelijkertijd goed geïnformeerd blijven.

Kaleidon

Factos werkt sinds 2011 samen in Kaleidon. Door de gecombineerde kennis van de in Kaleidon samenwerkende bedrijven kan Kaleidon een breed pakket aan facilitaire diensten verzorgen. Het Kaleidon gebouw in Culemborg is uitstekend geschikt voor afspraken en bijeenkomsten.

Logo_Kaleidon