VSR KMS

Factos VSR KMS is het programma om de uitvoering van het Kwaliteit Meet Systeem van de VSR volledig te beheren. Uiteraard is Factos in het bezit van een licentie van de VSR. Voor de uitvoering van de controles wordt gebruik gemaakt van Android of iOS tablets of smartphones.

Voordelen van Facts VSR KMS

  • Logisch van opzet: het programma volgt het meetsysteem.
  • Digitaal inventariseren en controleren met smartphones en tablets met MobileVSR.
  • Mogelijke integratie van gedigitaliseerde interactieve tekeningen met steekproeven.
  • Individuele rapportage per e-mail.
  • Met modules aanpasbaar aan de grootte van de organisatie.

Waarom kiezen voor Factos VSR KMS?

  • Factos is al vijftien jaar met het systeem op de markt.
  • Praktijkvragen en nieuwe ontwikkelingen worden telkens toegevoegd aan het systeem.
  • Gebruikers zijn schoonmaakbedrijven, eigen diensten, vastgoedbeheerders, intermediairs en zelfstandige VSR KMS inspecteurs.
  • VSR KMS en andere metingen (beleving) kunnen tegelijkertijd uit worden gevoerd.

Rapporteren

Rapporteren gebeurt vanuit een eigen rapportsysteem. Individuele contacten ontvangen rapporten.

Factos levert rapporten met een vaste vormgeving maar daarnaast is het mogelijk maatwerkrapporten te ontwikkelen en rapporten aan een eigen huisstijl aan te passen.

Mobiele Inventarisatie

Met de geïntegreerde module Mobile Inventarisatie kan een inventarisatie digitaal uitgevoerd worden. De inventarisatie wordt in Facts voorbereid maar de formulieren zijn vervangen door een digitale versie. Na het terugzenden van de informatie kan in Facts altijd nog worden gecorrigeerd. Het overslaan van de papieren stap scheelt veel tijd en voorkomt het maken van overnamefouten.

Optie Tekeningbeheer

Met Facts Tekeningbeheer kan ruimte-informatie van plattegronden digitaal en interactief worden gebruikt. In VSR KMS wordt een steekproef automatisch ingekleurd op de plattegrond. Op MobileVSR zijn naast de lijst van ruimen nu ook de tekeningen aanwezig. Na een tik op de ingekleurde ruimte wordt het standaardscherm voor de notatie van de fouten getoond.

Optie Corporate

De optie Corporate is een uitgebreide versie van VSR KMS waarbij vooral veel aandacht is besteed aan het beheren van grote aantallen projecten en metingen. Door diverse extra opties kan dit beheer worden geoptimaliseerd. Een voorbeeld is een exportfunctie van alle meetdata van een opdrachtgever over een bepaalde periode.